Gevraagd apothekersassistenten voor BBL zij-instroomtraject vacature apothekersassistent

Apothekersvereniging het rijk van Nijmegen

Postbus 31311 6503CH Nijmegen Tel:06-11129170

Vacatures en opleiding

Stichting Transmuraal Formularium Nijmegen zoekt een:

Kwaliteitsfunctionaris/Beheerder moederdatabase (ca. 4 u per mnd/ZZP)

Meer weten? Kijk hier op de Functieomschrijving Beheerder Moederdatabase 2.0 TFN

 

Wil je apothekersassistent worden?

Er zijn twee leerwegen naar het diploma die wij in de regio ondersteunen:

Dagopleiding

Kom je van de middelbare school en lijkt apothekersassistent je een mooi beroep? Neem eens een kijkje bij de MBO-4 dagopleiding van ROC Nijmegen. Alle apotheken in de regio stellen BPV-plaatsen beschikbaar voor deze dagopleiding. De opleiding duurt 3 jaar. Op de site van SBA vind je ook een schat aan informatie en kun je kijken of dit mooie vak iets voor jou is!

BBL – Werken en leren

Heb je al werkervaring en zou je je graag willen omscholen tot apothekersassistent? Voor zij-instromers werken wij samen met SBA en het ROC Rijn IJssel in Arnhem aan een tweejarige versnelde beroepsbegeleidende leerweg (BBL). Kijk hier voor de instroomeisen voor dit programma. Gedurende de twee opleidingsjaren heb je een dag in de week onderwijs en werk je drie dagen in de apotheek.

In samenwerking met zes andere Gelderse apothekersverenigingen willen wij structureel voldoende BBL-opleidingsplaatsen in de regio bieden, zodat dit versnelde traject aan ROC Rijn-IJssel jaarlijks met een groep kan starten. Vanaf januari 2023 gaan we aan de slag met de werving voor het schooljaar 2023/2024, dat start in september 2023.

Heb je belangstelling?

Kijk voor (BBL-)vacatures bij apotheken in de regio op apotheekwerk.nl.

Voor de BBL-vacatures voor het verkorte 2-jarig traject bij ROC Rijn-IJssel geldt dat een apotheek-assessment van SBA onderdeel is van de sollicitatieprocedure.